torstai 18. syyskuuta 2014

RoPS:lle tappiollinen Vaasan vierailu

Rovaniemen Palloseura kärsi keskiviikon vierasottelussa kahden maalin tappion kotijoukkue VPS:lle, joka ratkaisi kamppailun toisen puoliajan vahvalla pelillään. Avaus 45-minuuttinen sen sijaan oli RoPS:n hallintaa, mutta jälleen kerran viimeistelyssä oli paljon toivomisen varaa. Hietalahden jalkapallostadionilla pelattu VPS-RoPS -päättyi näin 2-0 (0-0) loppulukemiin, joiden johdosta Veikkausliigan kärki alkaa karkaamaan RoPS:lta. Kun napapiiriläisillä on viisi kierrosta sarjaa vielä pelaamatta, majailee joukkue sarjassa 8. sijalla.

Seuraavassa videokoosteessa parhaat palat ottelusta VPS-RoPS:

Seuraavan kerran RoPS pelaa tulevana maanantaina, jolloin Rovaniemen keskuskentälle vastustajaksi saapuu FF Jaro, joka on sarjassa seitsemäntenä vain pisteen edellä Palloseuraa. Ottelu pelataan totuttuun tapaan klo 18:30 alkaen.