lauantai 16. helmikuuta 2013

Voitokkaat harjoituspelit saivat jatkoa

Rovaniemen Palloseuran hyvät otteet talvikaudella saivat jatkoa, kun joukkue kukisti vieraskentällä pelatussa harjoitusottelussa AC Oulun maalein 0-2 (0-1). RoPS:n maaleista vastasivat tutut onnistujat eli Emenike Mbachu (kuvassa) sekä Aleksandr Kokko.

Vierailija RoPS aloitti ottelun erittäin terävästi ja Emenike muutti taululle 0-1 lukemat jo pelin 3. minuutilla. Maali syntyi vapaapotkusta. Toisella puoliajalla Aleksandr Kokko lisäsi johdon 0-2:een rangaistuspilkulta ja tämä jäikin ottelun viimeiseksi täysosumaksi. Näin harjoitusottelu AC Oulu-RoPS päättyi lukemiin 0-2 (0-1).

RoPS esitteli ottelussa uusista pelaajistaan Tomi Maanojan, joka pelasi koko ottelun maalissa sekä Ataullah Guerran, joka pelasi toisen puoliajan. Maanoja pääsi maalissa helpolla, sillä AC Oulu ei juurikaan maalipaikkoihin pelissä päässyt. Guerra esiintyi myös hyvin, vaikka oli saapunut joukkueen vahvuuteen vasta päivää aiemmin. Kuopiossa Liigacupin ottelussa nilkkansa loukannut Antti Okkosen palaa myös RoPS:n harjoitusvahvuuteen muutaman viikon sisällä eli mistään vakavammasta loukkaantumisessa ei ole kysymys. Tämä onkin helpottava uutinen RoPS:n kannalta, sillä Okkonen on yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista Kari Virtasen palapelissä.

Seuraavan kerran RoPS pelaa jo tulevana keskiviikkona, jolloin se kohtaa Rovaniemellä pelattavassa Liigacupin ottelussa pietarsaarelaisen FF Jaron. Ottelu alkaa pienessä ja tunnelmallisessa Ounashallissa klo 18:30.