lauantai 2. helmikuuta 2013

Helpohko voitto RoPS:lle

Rovaniemen Palloseuran kauteen valmistavat harjoitusottelut saivat jatkoa lauantaina, kun joukkue kohtasi Ounashallissa pelatussa päiväpelissä ruotsalaisen Piteå IF:n. Ottelu päättyi RoPS:n voittoon lukemin 3-0 (1-0).

Kauden toiseen harjoitusotteluun RoPS oli saanut mukaan jo lähes kaikki pelaajansa ja kentällä nähtiinkin mm. Faith Friday Obilor, Ndukaku Alison, Emenike Mbachu sekä Aleksandr Kokko. Itse ottelussa maalinteon aloitti kotijoukkueen Joonas Pennanen. Hänen osumansa olikin ensimmäisen puoliajan ainoa onnistuminen. Toisella puoliajalla RoPS teki vielä kaksi osumaa, joista vastasivat Nicholas Otaru sekä Emenike Mbachu. Näin ottelu päättyi selkeisiin 3-0 (1-0) lukemiin.

Seuraavan kerran RoPS pelaa jo tulevana keskiviikkona, jolloin se kohtaa Liigacupin vierasottelussa Vaasan Palloseuran.