lauantai 14. huhtikuuta 2012

RoPS jäi OPS:n jalkoihin


Rovaniemen Palloseuran pelikirja pysyi lauantain keskipäivän pelissä koossa vain ensimmäisen puoliajan, sillä toisella puoliajalla kentällä nähtiin vain yksi yritteliäs joukkue, OPS.

Keskiviikkona kahdeksan maalia PS Kemin verkkoon iskenyt RoPS aloitti OPS:aa vastaan melko pirteästi ja meni nopeasti johtoon Manuel Riveran puskumaalilla. OPS kuitenkin tasoitti pelin ensimmäisellä puoliajalla ennen kuin RoPS:n uusi toppari Nduka Alison vei isännät jälleen johtoon. Näissä 2-1 lukemissa joukkueet poistuivatkin puoliajalle lumen ympäröimältä Rovaniemen Keskuskentältä.

Toiselle puoliajalle RoPS teki muutaman vaihdon ja siinä sivussa joukkue unohti myös pelaamisen. OPS sen sijaan paransi otteitaan ja lopulta taululla loistivat 2-4 lukemat. Näin RoPS:n valmennusjohdolle jäi paljon mietittävää ennen sarjakauden alkua. Joukkueella on tasan kaksi viikkoa aikaa hioa kuviot kuntoon, sillä 28.4. RoPS saa sarja-avauksessa vieraakseen AC Oulun.

Lauantain pelissä ensiesiintymisensä teki paljon kohuttu ja paljon puhuttu Victor Turcios, joka pelasi kohtuullisesti keskikentän pohjalla. Toki on muistettavaa, että pelaaja lensi Napapiirille vasta muutama päivä sitten ja näin ollen häneltä ei kentällä heti voi ihmeitä odottaakaan. On kuitenkin selvää, että kauden mittaan Turcios tulee olemaan yksi joukkueen ratkaisupelaajista.