tiistai 8. tammikuuta 2013

RoPS sopimukseen Antti Okkosen kanssa

Rovaniemen Palloseura vahvisti tiistaina tehneensä kahden vuoden mittaisen sopimuksen keskikentällä parhaiten viihtyvän Antti Okkosen kanssa. Okkonen siirtyy Napapiirille puolustavasta Veikkausliigan mestarista, HJK:sta.

RoPS:n joukkue sai merkittävän vahvistuksen Antti Okkosen siirryttyä sinipaitojen vahvuuteen. 30-vuotias Okkonen on erittäin kokenut pelaaja, joka on aiemmin edustanut Klubin lisäksi mm. Landskronaa, Silkeborgia, RAEC Monsia ja Myllykosken Palloa.

Okkonen tulee joukkueeseen oivaan aikaan, sillä päivää aiemmin varmistui se, että Jose Manuel Rivera ei jatka Palloseurassa. Rivera vaihtaa maisemaa Yhdysvalloissa pelattavaan MLS -liigaan ja Club Deportivo Chivas USA -joukkueeseen. Siirrosta RoPS tulee saamaan siirtokorvauksen. Myös Aleksandr Kokon on huhuttu siirtyvän Turkin toiselle sarjatasolle joko pysyvällä tai lainasopimuksella, mutta tähän ei ole vielä saatu varmistusta. Tietojen mukaan Boris on kuitenkin antanut hyvät näytöt TKI Tavsanli Linyitspor -joukkueen valmennusportaalle.

Päivitys: Aleksandr Kokon ja TKI:n väliset neuvottelut eivät johtaneet sopimukseen asti ja näin Boris jatkaakin Puolaan, jossa hän harjoittelee reilun viikon Polonia Varsovan mukana. Tämän jälkeen hän mitä todennäköisemmin palaa RoPS:n kokoonpanoon ja valmistautumaan yhdessä muun joukkueen kanssa tulevaan kauteen.