sunnuntai 30. syyskuuta 2012

RoPS tappioon Seinäjoella

Rovaniemen Palloseuran vaisut loppukauden otteet saivat jatkoa sunnuntaina, kun joukkue hävisi vierasottelussa seinäjokilaiselle SJK:lle. Kotijoukkueen voittolukemat 826 katsojan edessä olivat 4-2 (3-0).

Erittäin vajaamiehisenä Seinäjoelle saapunut RoPS ei pysynyt ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue SJK:n vauhdissa ja puoliajalle mentäessä taululla olivatkin jo ratkaisevan tuntuiset 3-0 lukemat. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Toni Lehtinen (2) sekä Richard Dorman yhdellä osumallaan. Kari Virtasen taukopuheet saivat ilmeisesti Rovaniemen Palloseuran terästäytymään, sillä toisella puoliajalla joukkue kavensi ensin kapteeninsa Tuomo Könösen toimesta 3-1:een, kun ottelua oli pelattu 53. minuuttia ja Jarkko Lahdenmäki muutti lukemat jo 3-2:een ottelun 68. peliminuutilla. Tämän lähemmäksi RoPS ei kotijoukkuetta kuitenkaan päässyt, sillä aivan ottelun lopussa SJK:n vaihdossa aloittanut Kim Palosaari teki ratkaisevan 4-2 osuman kotijoukkueen fanien iloksi. Tämä jäikin ottelun viimeiseksi täysosumaksi ja näin ottelu päättyi lukemiin 4-2 (3-0).

Seuraavan kerran RoPS pelaa tulevana lauantaina (6.10.), jolloin se kohtaa kotikentällään klo 15:00 alkavassa ottelussa helsinkiläisen FC Viikingit. Ottelu on samalla kauden viimeinen sarjaottelu RoPS:lle, joten kaikki katsomaan Ykkösen nousijajoukkueen kauden päätöskoitosta!